Les Highlands d’Escòcia, primera projecció del Centre Excursionista de Taradell

Divendres dia 26 de maig comença el 27è  Cicle de projeccions del Centre Excursionista de Taradell, a 2/4 de 10 del vespre a la Biblioteca de Taradell: Les Highlands : Muntanyes, tradicions i paisatges salvatges,  a càrrec d’Eva Auqué

” Quilòmetres de solitud i eriques, llacs perduts i d’altres de mítics, com el Ness, i una pila de ‘munros’ per fer, entre ells el Ben Nevis, el cim més alt del Regne Unit. Aquests són els escenaris de les Highlands d’Escòcia, els paratges que van inspirar els llibres de R.L.Stevenson i que ara apassionen excursionistes d’arreu”.

La Biblioteca conjuntament amb l’Associació d’Agroturisme d’Osona porta a terme aquest 2011 un projecte d’intercanvi cultural i turístic amb Escòcia : “De país a país, de biblioteca a biblioteca : Osona al Món“, concretament a través de la biblioteca de Dingwall. Per aquest motiu, amb col·laboració amb el Centre Excursionista, la primera projecció d’enguany es dedica a les Highlands.

Trobareu informació sobre Escòcia a l’expositor de la primera planta de la Biblioteca, a la secció de “Senderisme, excursionsime i viatge”, fullets i diferents tríptics que ens han fet arribar des de la Biblioteca de Dingwall i també podeu consultar al catàleg  els documents disponibles : llibres, mapes…..

Consulteu també els enllaços: Caminar per Escòcia  d’aquest blog!

Eva Auqué, periodista i educadora social inicia el  cicle parlant de les Highlands Escoceses, un destí perfecte per als senderistes i els amants dels grans espais. És autora de diferents articles de viatge a  publicacions especialitzades, com la revista  Altaïr.

 

Deixa un comentari