Fira del llibre, turisme i esports de muntanya a Vic

Imatge

La Fira del llibre del Collsacabra, aquest 2013, arriba a la seva dotzena edició amb algunes variants respecte als seus orígens. En primer lloc, per segon any consecutiu, amb un matís en el seu nom: Fira del llibre, turisme i esports de muntanya i, per altra banda, amb un canvi d’ubicació significatiu. La fira d’enguany es trasllada a Vic, sense oblidar les altres edicions que l’han fet néixer i l’han consolidat com un referent a la comarca i a Catalunya.

L’origen de la Fira del llibre del Collsacabra el trobem en l’any 2002, acollida a Tavertet, però amb el plantejament de ser itinerant pel territori, potenciant l’entorn del Collsacabra i la mateixa fira: quatre destins acollidors d’una fira en un entorn immillorable, Tavertet, Rupit-Pruit, Cantonigrós i Santa Maria de Corcó-l’Esquirol.

Aquest 2013 doncs, Vic acollirà aquesta dotzena edició, havent pogut acabar dos cicles complerts d’itinerància pel Collsacabra. Enguany, la Fira compta amb la Presidència d’Honor de la Sra. Carme Romeu, pionera en el món femení de l’escalada, qui va ser la primera dona que va escalar el Cavall Bernat (1941). La temàtica es centrarà enlalimentació i la gastronomia de muntanya.

En el marc de la Fira de la Muntanya de Vic, la Fira del llibre del Collsacabra, s’uneix per donar nous aires i agafar força per seguir amb el cicle d’itinerància. No cal dir, que l’esperit i les arrels de la fira són evidents i s’espera recuperar l’entorn originari de la fira en properes edicions.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: